Pigu.lt – klaidos aprašymuose

Kiek lankausi Pigu.lt vis dažniau pastebiu, kad prekių aprašymuose dažnai pasitaiko netikslumų. Anksčiau jų buvo daug mažiau, aš pranešdavau apie tai administracijai – viską patvarkydavo. Bet šiandien per 10 minučių prekių peržiūros radau net tris.

Pradėkime nuo mobilaus telefono:

Žiūrėjau ir netikėjau… Nejaugi Sony Ericsson K550i gali kainuoti tik 182 litus 🙂 ? Paskui tik pastebėjau, kad tai ne K550i, o K220. Kažkas paveiksliuką neteisingą įdėjo. Net nuliūdau, už tokią kainą tikrai būčiau „pajamęs“ tą telefoną 🙂

Toliau, kiek mažesnis netikslumas, bet vistiek kliuvo – Panasonic DMC-FS5.

Šis fotoaparatas išvis vidinės atminties neturi, iš tikrųjų nemačiau nei vieno fotoaparato, kuris ją turėtų. Tiesiog komplekte yra pridedama 50 MB kortelė. Bendrai čia netik Pigu.lt klaida, net didžiausiuose prekybos centruose mačiau kai prie fotikų aprašymų prirašytą vidinė atmintis.

Sony DCR-DVD306E

Sony DCR-DVD306E – tai SD (Standard-definition) kamera. Ir filmuoja ji 720×576, o ne 1 megapikselio raiška. Ši kamera gali padaryti 1 mln. vaizdo elementų raiškos nuotraukas, bet nefilmuot.

Manau, kad paieškojus ilgiau, galimą rasti daugiau netikslumų …

Daugiau apie Pigu.lt nieko blogo pasakyti negliu ir nenoriu. Ten didelis prekių asortimentas ir kainos labai prieinamos. Plius dar pristatymas visoje Lietuvoje tik už 5 litus. Bet tokie netikslumai klaidiną pirkėją. O juk kaip malonu užeit į svetainę ir užsisakyt, nelakstant po internetą ir netikrinant ar visi duomenys sutampa, ar gausi tikrai tą, kas aprašyme.


2008-10-28

Atsakymai į “Pigu.lt – klaidos aprašymuose”: 6

  1. Paulius parašė:

    Smulkios klaidos kartais gali brangiai kainuoti. Ypač jeigu kas nors įsigis tą prekę, galvodamas, jog pirko kažką kitą.

  2. Kęstutis parašė:

    Vis vien geresnės kainos http://www.plkompiuteriai.lt O to ko nėra ten tada tik pigu.lt

  3. Eglė parašė:

    Apgailestaujam dėl klaidų. Ir labai dėkojam už pastabas. Būtinai pasitaisysim.

  4. Polububijus parašė:

    @Eglė
    Visada prašau, linkiu tobulėti 🙂

  5. Klaida parašė:

    Nelebai suprantu ,labai daznai randu pas pigu dvi tas pacias prekes skirtingom kainom.Tai jie kainas is lubu lupa turbut,net patys neziuri ka deda 🙂

  6. Cha parašė:

    Tamsta mažai matęs jei teigi, kad nebūna aparatų su vidine atmintimi. Būna ir dar kaip.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *