Dar kartą apie TEO

TEO LT

Atrodo, kad visų tinklaraštininkų įrašai apie TEO, o ypač apie Zebrą, yra skundai dėl siaubingo aptarnavimo ir paslaugų tiekimo. Ir čia nėra nieko nuostabaus, jei visi įrašai – skundai – reiškia iš tiesų kažkas (tiksliau viskas) negerai.

Kai perskaičiau Original’o įrašą apie pasikeitusius planus. Ir taip supratau, kad už dyką neikas man greitesnio interneto neduos, bet dar tikėjausi, kad nėra viskas taip blogai.

Pabandžiau paskambinti 1817. Ir autoatsakilis, tarsi dievo balsu (su nedideliu aidu), man ištarė labai „mielą“ sakinį:

Skambindami be reikalo jūs trukdote mums ir klientams kuriems pagalba yra būtina…

Nu jo… Juk aš taip pat esu jų klientas, bet turbūt reikalas tame, kad mano kasta yra per žema ir manęs jie aptarnaut negali, o juk pinigus už keletą minučių siaubingos muzikėlės teko sumokėt. O gal TEO dabar teikia naują paslaugą – „Būtinoji pagalba“ – ir paradeda konkuruoti su Lietuvos ligoninėmis! Taip nieko ir neišsiaiškinęs jau antrą kartą skambinti ir gadinti sau nuotaiką nenoriu.

Vienu žodžiu tariant, nematau prasmės jiems mokėti 200 litų už kažkokį modemą, kurį galima nusipirkti ir už šimtą. Planuoju „bėgt“ iš ten. Tik bėda, kad namas kuriame gyvenu, prijungtas tik prie Vilsato, o ar bus VDNET internetas geresnis už Zebros …


2008-06-17

Atsakymai į “Dar kartą apie TEO”: 5

  1. amonas parašė:

    Na, naujieji planai geriau negu nieko, juk galėjo ir nedidinti tos greitaveikos, nes duagelyje mažų miestų o tuo labiau kaimų ir tai nėra kitų tiekėjų. O mieste tai ir taip aišku, kad reikia imti kitus tiekėjus su optiniais kabeliais ar kažkuo panašiu.

  2. Polububijus parašė:

    Na, pacituosiu tą patį Originalą:

    Joks čia ne už dyką. Gi moki kas mėn. už interneto paslaugas, tiesiog TEO jau seniai buvo laikas kelti planų greičius, nes konkurentai siūlo žymiai greitesnius…

    Nauji klientai gaus tik Plius planus, nes nuo šiandien net nebegalima užsisakyti senų planų.. seniems vartotojams automatiškai tyliai turėjo pakeisti į 4 kart greitesnį, nes realiai net nereikia to ADSL2 modemo 4mbps, bet sugalvojo kaip papildomai po 200Lt iš kiekvieno pasidaryti…

  3. ztkp.lt (Gytis) parašė:

    Su teo susidėsi, kelio atgal neregėsi…

  4. nesvarbu parašė:

    Visų pirma modemo keisti nereikia jei jis palaiko DHCP protokolą (seniau buvo teikiama PPoE protokolu), o tokį autorizavimo protokolą palaiko tikrai ne visi modemai. O ir šiaip manau, vis tik , jei kyla abejonių tai gal pirmiau pasikonsultuokite su Zebra pagalbos specialistais, nes jie (bent aš taip manau,) turi informatikų išsilavinimą. Pati tai padariau, atsakymą gavau. Jokių problemų.

  5. Polububijus parašė:

    Ak, tos senos „dainelės“ 🙂 Teo tiesiog nenori prarasti klientų, už 200 litų niekas nepirks – vadinasi pratęs sutartį 3 metams 🙂

    …pasikonsultuokite su Zebra pagalbos specialistais…
    Negaliu! man jau pasakė „mandagusis“ robotas, kad trukdau. Beje tie specialistai išskyrus „išjunkit modemą, tuoj perkrausim stotelę“ nieko daugiau pasakyti ir negali.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *