Pėsčiųjų perėja

20082009 []

Kas per nesąmonė yra statyti apsaugines tvoreles iškart po pėsčiųjų perėjų? Tokias statybininkų išdaigas galima stebėti po Savanorių (krasnūchos) – Karoliniškių tiltu. Žmonėms tenka tiesiog perlipti 🙂 Geriau jau suremontuotu tilto šaligatvį, nes dviračiu ten važiuot tiesiog tragiška.


2009-08-20

Atsakymai į “Pėsčiųjų perėja”: 8

  1. Linas parašė:

    O ten ženklas yra, kad tai yra pėsčiųjų perėja? Panašu, kad čia yra buvus pėsčiųjų perėja. Panašiai yra ir ant Šeškinės kalno.

  2. Futbolo Analitikas parašė:

    😀 Taigi ta tvorelė tam ir pastatyta, kad pėstieji nevaikščiotų 😀 Čia buvusi perėja.

  3. Rutka parašė:

    Visiskai teisus pries tai buve komentatoriai – cia gi uzdaryta pesciuju pereja. Bet kai kurie zmones to nesupranta ir vis tiek lipa per tvora, nors i sona reikia paeiti tik kelis metrus. Bent jau Seskinej taip.

  4. Polububijus parašė:

    Na gal jūs ir teisūs, bet tada nesuprantu kam ją uždarė, nes pereiti ten yra daug patogiau nei eit dar kelis šimtus metrų palei tiltą ir ieškoti ten perėjos.

  5. Bardaciokas parašė:

    Prie Petro-Povilo bažnyčios tą patį padarė – paslinko perėjas aukščiau, tai dabar toks kaip puslankis gaunasi, nors seniau buvo patogiau.

  6. Polububijus parašė:

    O už tvorelės dar naujos paklotos plytelės 🙂 Va taip švaistomi pinigai.

  7. Mantas parašė:

    Na, galbūt ir buvo patogiau, kai buvo perėja tiesiai per Ukmergės gatvę, bet kita vertus, kai už 50 metrų yra tiltas automobiliams ir pėstiesiems, tai tikrai logiška perkelti perėją 🙂 Tiesa, dabar kartais būna baisu žiūrėt, kaip bėga bobulytės kibilkščiuodamos per Ukmergės gatvę, lenda po užtvarais ir sukelia avarines situacijas…
    O dėl pinigų švaistymo – praėjusiais metais prie BIG’o buvo įrengta visai padori vieta stovėti miesto autobusams (galinė stotelė visgi). O po trijų mėnesių maršrutą prailgino ir ta galinė stotelė tapo nebe galinė ir praktiškai nebenaudojama…

  8. Evaldas parašė:

    Labai gerai, kad pagaliau užtvėrė šią pėsčiųjų perėją, nes ten eismas labai intensyvus, greitis didelis, o išbėgančius žmones pamatyti sunku. Žiemą toje vietoje vieno vos nepertrenkiau – sugalvojo mat nubėgti į kitoje gatvės pusėje sustojusį autobusą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *