Maišeliai…

Vakar besitrainiodamas mieste, prie Gedimino prospekto išgirdau garsiai grojančia muziką. Kaip zombis norintis duonos ir renginių, nors šiuo atveju labiau renginių, „nučiuožiau“ ten. Ir ką jūs manot?.. Iškrypeliai sunkvežimiais privežė plastikinių maišelių ir pradėjo mėtyti ir plėšyti juos. Aš supratau, kad čia „tipo“ akcija šiuolaikiniai „meninikai“ už ekologiją.

s1
s2
s3

Stovėjau ir lakiau kas bus tuoliau. O tuoliau į sceną išėjo kažkokia grupė „Pieno lazeriai“. Žmogelio kuris „gojo“ jonika nenufilmuot negalėjau.

Atsiprašau už kokybę, rankos drebėjo

Truputį pažvengęs iš jo – pradėjau judėti namų link. Geriau tie „meninikai“ sutvarkytų miškus ir gatves. Be to manau, kad visus šiuos maišelius kitą dieną išmes paprastos valyojos, o renginio vadovas išskris su šeima keliom savaitėlėm į šiltuosius kraštus 🙂


2007-09-22

Atsakymai į “Maišeliai…”: 3

  1. amonas parašė:

    Ach tie meninkai, visko prsigalvoja. Išmesti kalna maišelių vidury centro – šiek tiek kvaila, mano manymu. O šiaip neblogai nusifilmavo, čia su mobiliu spėju?

  2. Polububijus parašė:

    Ne, čia su fotoaparatu, tiesiog video ~70 MB svėrė, todėl kai į flv konverinau kokybė nukentėjo.

  3. Hazard parašė:

    Tikiuosi tuos maišelius kas nors surinko po viso renginio… Nes žinant polietileninių maišelių irimo amžių (~1000 metų) gero nelauk… 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *