Ir vėl tas mūsų one’as

No One.lt
Daugelis protingų žmonių mano, kad anti-reklama padaro dar didesnę reklamą. Sutinku su jais ir tikriausia daugeliui tema apie „one.lt“ jau gerokai užniso, bet ką padarysi, jei šį liga vis prečiasi. Vakar teko susirašinėti su nepažįstamu žmogumi per Skype. Įdomu su juo buvo bendrauti, bet rašysena… Nepradėjau jį mokyti, kaip penkių metų vaiką kaip rašyti, bet pakęsti „wa, taijp, tj, kox, uzhteax, rashau…“ negalėjau, pasakiau, kad man laikas ir atjungiau Skype.

Dabar antruoju „one“ tapo videogaga. Kai šis lietuviškas youtube tik atsirado, ideja man labai patiko, bet kai ten pradėjo rinktis žmonės iš „one.lt“, dėti savo video, beveik ten jau nesilankau. Kaip teisingai pastebėjo Tomas, vdeogaga vertėtų pavadinti videolove.lt, bet aš manau, kad labiau tiktų „videoFYFA.lt“, „videoPOPSAS.lt“ arba „videoKIČAS.lt“. Nematau prasmės įkelinėt video kur sudėtos tik tavo nuotraukos su titrais „pasawlis apvalus, o mes wisi skirtingi ir norim meiles xD“ arba „mes wisi uzhrakinti mazuose dezutese tik to nepastebime ;]]]]]“. Bet čia jau kiekvieno žmogaus teisė dėt ką jis nori, o aš galiu ir nežiūrėt. Bet esmė tokia, kad daugelis žmonių pažiūrėjusių tuos video, pradeda daryti tokius pačius.

Neseniai maniau, kad one.lt reikia uždaryti, bet dabar manau, kad tai situacijos nepakeis. Tegul jie ten sėdi sau, shweepluoja drauge ir nelenda į blogosferą. Pabaigai pasakysiu, kad estai – šaunuoliai, jų one.ee taip ir liko logotipų ir melodijų telefonams portalas.


2007-08-27

Atsakymai į “Ir vėl tas mūsų one’as”: 6

  1. amonas parašė:

    Aha, geriausia neinti ten ir negalvoti, į videogaga nė karto nebuvau nuėjęs, ir nep-lanuoju. Tegu daro jie ten ką nori, manę, taip sakant „nekaso“ 😀

  2. Polububijus parašė:

    Faina tau, moki užbaninti tai ko nemėgsti 🙂

  3. Vax parašė:

    Joa, taip nekenciu one.lt kad irasiau draudziancia taisykle i savo routerio firewala (((:

  4. grawity parašė:

    Skypą ištryniau ir aš (prieš ~3 mėn), dėl šių priežasčių:
    * RAM’o trūkumas
    * Turiu tik vieną kontaktą
    * Protokolas 200% uždaras ir neveikia su Pidgin

  5. joki parašė:

    O man patinka ONE. Man 35, bendarauju ten su kolegomis, su draugais geimeriais esam sukure savo grupe. ONE yra patrogu, jokios blogosferos to nepakeis. Jokiu ten „liaba“ „uzhtiekas“ ir panasiu kalbu. Tiesiog rinkites su kuo bandraut.

  6. Atsigauk! parašė:

    visi siais laikais nori kazkaip uzsidirbti, apie estus kad paliko savo svetaine standartiska – tokia kokia ir pradzioje buvo pas lietuvius, bet lietuviai nekvaili, sugalvojo is ko daryti piniga, ir as tam pilnai pritariu. apie „shvepliu“ kalba galiu pasakyti viena – zargonas ir cia vel gi nieko nepakeisi, tai yra uzkreciama, iprantama kp ir prie cigaretes taip ir prie klaviaturos „greitesnio parasymo“. apie videogaga tuos meiles klipus juokas ima irgi, bet reikia apsislifuoti galbut lietuviam… nezinia kaip pradzioje buvo su youtube… (gal irgi meiles forma buvo kuriami klipai, kas zino?)
    aj grawity apie skype… turbut kompa-lavona laikai namie… laikas ziureti i ateity ir kazka geresnio isigyti… jau nekalbant apie senas programas, kad jos iseina is rinkos ir keicia naujomis programomis…. „dvesenu“ niekam nereik siais laikais, gadina tik nuotaika…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *