VideoBlogai

Dar visai neseniai Videogaga.lt, Slave pristatė savo pirmąjį video blogą. Peržiūrėjau jį, patiko. Vėliau teko pamatyti visas jo dalis (2 3). Pasirodžius šiam Video Blogui internete, atsirado ir daug kitų. Dabar jų kažkur yra 10. Džiugu, kad taip greitai vystosi ši „blogerizmo“ šaka, bet kaip vystosi tai jau kitas klausymas. Peržiūrėjau visus įrašus ir pasakysiu, kad patiko tik Slave’o. Žmogus gražiai ir nuošidžiai išreiškia savo mintis, darbus. Kiti blogeriai bandydami nusikopijuoti vienas nuo kito, puse vaizdo įrašo bando įtikinti, kad jiems yra nesvarbūs kažkieno komentarai. Kita puse įrašo apie tai kaip kažkas nusilaužė sprandą, nusisuko kaklą, išoperavo koją. Juk jie ne turgaus bobutės, kad tik apie savo ligas kalbėt. Ir manau, kad niekam neįdomu apie tai klausyti. Nusprantu dar vieno dalyko, kam taip maivytis? Manau mums vienos TV pagalbos vedėjos užteks. Nors galėtų savo vBlog’e titrus lietuviškom ridėms rašyt, o tai psasižiūri ir matosi, kad iš One.lt pabėgę.

Na gerai, baigiu jau, nors galėčiau rašyti apie tai dar ilgai. Paprasčiausiai galioja tokia taisyklė: nepatinka – nežiūrėk/neskaityk/neklausyk. Bet nors šį kartą kažką pakritikuosiu, gal ateity kas nors nedarys tokių pačių klaidų, nors aišku čia tik mano nuomonė.

Tikriausia pats vBlogo daryt negalėčiau, nes nemanau, kad gerai gautųsi. Karatais „pabendrauju su kamerą ir mikrofonu“, bet video pasilieku sau ir niekam nerodau…


2007-06-25

Atsakymai į “VideoBlogai”: 3

  1. Slave parašė:

    Labai malonu, kad patiko pažiūrėt :)) Grįžau iš po smagaus savaitgalio, prisėdau prie kompo ir išsigandau. Visi tik verkia dejuoja kaip nagą nusilaužė, kad jų sveiakta yra bloga ir naudoja tas pačias frazes, kurios jau kažkur girdėtos.. Dar nelabai kolegos supranta ką reiškia blogas.

    Žodžiu, teisingai pastebėta. Jau iš tikro nufilmavau kelias minutes moralo jiems..

  2. Polububijus parašė:

    Laukiu, bus įdomu pažiūrėt 🙂

  3. amonas parašė:

    Kai kam ryškiai patinka, kai kiti mato jų kvailumą, tokiems video neturiu ir neturėsiu laiko 🙂 O tokie žmonės, net nežinau, pilna tokių buvo ir bus, apie juos patylėsiu…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *